Actualització sobre la Infecció pel VIH2021-04-16T06:57:25+00:00
Actualització sobre la Infecció pel VIH
28-Sep-2020
Jornada online

La jornada pretén donar una visió global de l'estat de la infecció pel VIH així com d'altres infeccions (VPH i SARS-CoV-2). Es vol facilitar l'accés a la informació més actual i rellevant per part de tots els professionals sanitaris implicats en l'atenció dels pacients que pateixen aquestes infeccions. De la mateixa manera, pretén informar i sensibilitzar sobre les noves opcions efectives de prevenció i tractament de la infecció per VIH i les estratègies de tractament que estan actualment en fase de desenvolupament.

Coordinadors

Bonaventura Clotet
Head of the Infectious Diseases Department at the Germans Trias Hospital. Director of Irsicaixa AIDS Research Institute. President of the Fight AIDS and Infectious Diseases Foundation.
Eugènia Negredo
Médico Adjunto del Área de Infecciosas. Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona y Fundación Lucha contra el Sida y las Enfermedades Infecciosas

La jornada va adreçada a tot personal sanitari que hagi de tractar d’una manera o d’una altra amb pacients infectats pel VIH o amb persones amb elevat risc d’infectar-se. L’objectiu és proporcionar eines perquè qualsevol professional sanitari sàpiga prendre les decisions necessàries sobre el maneig d’aquests pacients i que sàpiguen també donar respostes als seus pacients sobre possibles noves estratègies de tractament. També pot ser d’interès per al personal sanitari que hagi de tractar amb pacients infectats o possibles casos de SARS-CoV-2.

La Jornada es realitzarà a porta tancada a la sala d’actes d’Althaia (Hospital Sant Joan de Déu de Manresa – C. Sant Joan de Déu, 08243 Manresa) i serà retransmesa en vídeo streaming a través de la plataforma Zoom. Els assistents virtuals podran plantejar preguntes a través del xat.

MATRÍCULA ONLINE
VEURE PROGRAMA
DOSSIER DE PATROCINI

Patrocinadors

Details
Actualització sobre la Infecció pel VIH
28-Sep-2020
Jornada online
Català
Organisation
Phone
+34 934 978 346
Mail
Collaborators
Go to Top