Home2020-08-24T08:59:08+00:00
Emerging Immunotherapies in Cancer

17 de setembre, 2020

Després del gran èxit de la seva primera edició, ens complau anunciar la segona edició del workshop "Emerging Immunotherapies in Cancer", una excel·lent plataforma d'aprenentatge i networking per a professionals de la salut i investigadors traslacionals involucrats en la immunoteràpia contra el càncer. Per a aquesta segona edició, hem preparat una jornada online, perquè professionals de tot el món puguin unir-s'hi.

En aquest workshop, alguns dels líders en el camp de la immunooncologia, tant nacionals com internacionals, analitzaran la propera generació de vacunes, medicaments i possibles procediments inmunoterapèutics per tractar el càncer.

Descobreix-ne més

The challenge of MDR and XDR infections

2 d'octubre, 2020

Donat l'èxit de la seva primera edició el 14 de setembre de 2018, estem organitzant la segona edició del workshop "The challenge of MDR and XDR infections" que es celebrarà a Barcelona el 2 d'octubre de 2020. Serà una excel·lent plataforma d'aprenentatge i connexió per a professionals de la salut i investigadors involucrats en la prevenció i el tractament de malalties infeccioses. La jornada oferirà una visió general integral de l'epidemiologia i la gestió de microorganismes resistents a diversos fàrmacs i analitzarà en la profunditat dels problemes més destacats i actuals de la resistència als antimicrobians. 

Descobreix-ne més

HIV CLINICAL TOPICS: Update on Antiretroviral Therapy workshop

8 i 9 d'octubre, 2020

L'objectiu del workshop "HIV Clinical Topics in Antiretroviral Therapy" és actualitzar i revisar les últimes pràctiques en el camp del tractament antiretroviral des d'una perspectiva teòrica, pràctica i interactiva i està dirigit a una audiència de professionals i investigadors de la salut de VIH i malalties infeccioses. El 2020 serà la tercera edició, que es basa en l'èxit de les seves dues edicions anteriors i incorpora nous elements a partir del feedback dels assistents, així com nous temes de les noves tendències en el camp de VIH.

previous arrow
next arrow
Slider
Veure més

Altres Recursos

Clinical Cases DDIs

Expert Consultation Platform

Newsletter Signup

Idioma:
EnglishCatalàEspañol