Home 2020-04-18T18:52:34+00:00
Emerging Immunotherapies in Cancer

17 i 18 de setembre, 2020

Després del gran èxit de la seva primera edició, ens complau anunciar la segona edició del workshop "Emerging Immunotherapies in Cancer", una excel·lent plataforma d'aprenentatge i networking per a professionals de la salut i investigadors traslacionals involucrats en la immunoteràpia contra el càncer.

En aquest workshop, alguns dels líders en el camp de la immunooncologia, tant nacionals com internacionals, analitzaran la propera generació de vacunes, medicaments i possibles procediments inmunoterapèutics per tractar el càncer.

Descobreix-ne més

The Barcelona Debates on the Human Microbiome

El juny del 2020 se celebrarà la sisena edició del "Barcelona Debates on the Human Microbiome". L'esdeveniment d’enguany s'ha vist afectat per la situació provocada pel COVID-19; tanmateix, la jornada es mantindrà adaptant-ne el seu format i contingut a la situació actual. Enguany adopta el nom de "The Barcelona Debates on the Human Microbiome: The Microbiome in the Time of Pandemics” i serà retransmesa online. Tindrà un focus especial en el microbioma, la immunitat i la resistència a la infecció.

Descobreix-ne més

COVID-19: programa formatiu online

En aquests temps incomparables, compartir coneixement és més crucial que mai. Per això, des FLS-Science, hem publicat una sèrie de ponències sobre la situació que estem vivint per la pandèmia provocada per la COVID-19. Són vídeos de la mà de reconeguts experts que ens parlen sobre com evoluciona la malaltia i els seus assajos clínics i sobre com s'ha vist afectada la seva àrea de treball per la pandèmia. Esperem que us puguin ser útils. Al llarg d'aquestes setmanes, anirem actualitzant algun d'aquests vídeos i anirem publicant noves ponències sobre diferents temes relacionats amb el SARS-CoV-2, així que, si encara no ho estàs, et recomanem que et subscriguis al nostre canal de Youtube.

Descobreix-ne més

previous arrow
next arrow
Slider
Veure més

Newsletter Signup

Idioma:
EnglishCatalàEspañol