QUI SOM

FLS-Science té com a finalitat oferir programes educatius d’alta qualitat, independents i acreditats, sobre un ampli ventall de temes mèdics i científics. El nostre objectiu: fomentar la transferència de coneixements

La medicina i la ciència són àrees en contínua evolució, fet que requereix una renovació i actualització constant de coneixements.

Des d’FLS-Science, organitzem cursos, seminaris i jornades d’actualització científica i clínica d’elevat nivell educatiu i contingut científic, generant un ambient òptim per a la interacció, la transferència de coneixements i l’aprenentatge continu.

El nostre Panell Científic el formen reconeguts metges i investigadors a nivell nacional i internacional.

Les nostres activitats docents es dirigeixen principalment als professionals de la salut, investigadors, acadèmics, i representants d’institucions mèdiques i farmacèutiques. Alhora, també fomentem la divulgació científica a la societat.

MISSIÓ

Crear espais perquè professionals sanitaris i investigadors puguin, de la mà de destacats experts, perfeccionar les seves competències i adquirir nous coneixements.

Reunir els experts més destacats per transmetre els coneixements adquirits, creant espais, tant per joves com per metges i investigadors experimentats, per perfeccionar les seves competències mitjançant l’aprenentatge de nous avenços, compartint idees i establint relacions de col·laboració amb altres professionals.

La nostra experiència en l’assistència sanitària, la pràctica clínica i l’especialització en recerca independent sobre el VIH i les malalties infeccioses, ens permet un posicionament únic i privilegiat per poder identificar temes d’interès i treballar amb una àmplia xarxa d’experts per tal de compartir i formar professionals, tant en l’àmbit del VIH i les malalties infeccioses com en altres camps de la biomedicina.

HISTÒRIA

FLS-Science sorgeix de la Fundació Lluita contra la Sida, avalats per més de 15 anys organitzant activitats educatives, de prestigi i consolidades.

FLS-Science sorgeix de la Fundació Lluita contra la SIDA a partir de la necessitat de crear una unitat especialitzada en el trasllat dels coneixements adquirits a la societat i als professionals a través d’activitats de docència.

Ens avalen més de 15 anys organitzant activitats
educatives, de prestigi i consolidades:

Formació especialitzada en VIH a investigadors pre i post doctorals

Cursos de gestió del VIH acreditats a nivell nacional

Jornades i tallers internacionals acreditats

Cursos i simposis d’actualització científica i clínica

PANELL CIENTÍFIC

El panell científic d’FLS-Science està format per experts a nivell internacional que cobreixen un ampli ventall d’àrees de coneixement, representen centres de reconegut prestigi i ens doten de perspectiva i diversitat geogràfica.

FLS-Science es basa en l’experiència dels membres del Panell Científic per identificar temes d’interès, involucrar els especialistes més destacats en cada camp i assegurar que les activitats docents que es duen són d’elevada qualitat científica.

Hospital de Mataró, Spain
Hospital Clínic, Spain
Fundació Lluita contra la Sida i Fundació Irsicaixa Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Spain.
National Taiwan University College of Medicine
Hospital Clínic, Spain
Hospital Universitari Vall d'Hebron, Spain
IrsiCaixa AIDS Research Institute, Badalona, Spain.
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Vall d’Hebron Research Institute (VHIR), Spain
Israel National Hemophilia Center, Sheba Medical Center and Stanford University USA
Hospital Clínic de Barcelona, Spain
Fundació Lluita contra la Sida Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Spain.
Medicine University of Bonn, Germany
University of Miami, USA
IrsiCaixa AIDS Research Institute, Spain.
Fight AIDS Foundation, Spain
Fight AIDS Foundation. IrsiCaixa AIDS Research Institute. Hospital Germans Trias i Pujol, Spain
Brigham and Women's Hospital Harvard Medical School, USA
Fundación Huesped, Argentina Buenos Aires University Medical School, Argentina
Hospital Germans Trias i Pujol, Spain.
Hospital de Viladecans, Spain
Hospital de Bellvitge, Spain
Institut Català de la Salut (ICS) Metropolitana Nord, Spain
Hospital Son Espases Palma de Mallorca
Veure biografies completes