QUI SOM

FLS-Science té com a finalitat oferir programes educatius d’alta qualitat, independents i acreditats, sobre un ampli ventall de temes mèdics i científics. El nostre objectiu: fomentar la transferència de coneixements

La medicina i la ciència són àrees en contínua evolució, fet que requereix una renovació i actualització constant de coneixements.

Des d’FLS-Science, organitzem cursos, seminaris i jornades d’actualització científica i clínica d’elevat nivell educatiu i contingut científic, generant un ambient òptim per a la interacció, la transferència de coneixements i l’aprenentatge continu.

El nostre Panell Científic el formen reconeguts metges i investigadors a nivell nacional i internacional.

Les nostres activitats docents es dirigeixen principalment als professionals de la salut, investigadors, acadèmics, i representants d’institucions mèdiques i farmacèutiques. Alhora, també fomentem la divulgació científica a la societat.

MISSIÓ

Crear espais perquè professionals sanitaris i investigadors puguin, de la mà de destacats experts, perfeccionar les seves competències i adquirir nous coneixements.

Reunir els experts més destacats per transmetre els coneixements adquirits, creant espais, tant per joves com per metges i investigadors experimentats, per perfeccionar les seves competències mitjançant l’aprenentatge de nous avenços, compartint idees i establint relacions de col·laboració amb altres professionals.

La nostra experiència en l’assistència sanitària, la pràctica clínica i l’especialització en recerca independent sobre el VIH i les malalties infeccioses, ens permet un posicionament únic i privilegiat per poder identificar temes d’interès i treballar amb una àmplia xarxa d’experts per tal de compartir i formar professionals, tant en l’àmbit del VIH i les malalties infeccioses com en altres camps de la biomedicina.

HISTÒRIA

FLS-Science sorgeix de la Fundació Lluita contra la Sida, avalats per més de 15 anys organitzant activitats educatives, de prestigi i consolidades.

FLS-Science sorgeix de la Fundació Lluita contra la SIDA a partir de la necessitat de crear una unitat especialitzada en el trasllat dels coneixements adquirits a la societat i als professionals a través d’activitats de docència.

Ens avalen més de 15 anys organitzant activitats
educatives, de prestigi i consolidades:

Formació especialitzada en VIH a investigadors pre i post doctorals

Cursos de gestió del VIH acreditats a nivell nacional

Jornades i tallers internacionals acreditats

Cursos i simposis d’actualització científica i clínica

CRÈDITS DE FORMACIÓ CONTINUADA

FLS-Science sorgeix de la Fundació Lluita contra la Sida, avalats per més de 15 anys organitzant activitats educatives, de prestigi i consolidades.

Acreditació Internacional

European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME) +info

Acreditació Nacional

Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS)

Forma part del sistema d’acreditació de la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud +info